Szövegírás | Adwords fiókkezelés és szövegírás
Hirdess hatékonyan az Adwords rendszerben. Vállalunk fiókkezelést, illetve önállóan is rendelhető adwords-ot segítő landing oldalak készítése és szövegírás is.
adwords, marketing, keresőmarketing, szövegírás
77
page-template-default,page,page-id-77,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Adwords landing oldal szövegírás és fiókkezelés

Az Adwords hirdetés összetett rendszer, sok tényező kell a sikerhez. Előfordult hogy jók a kulcsszavak, szép az oldal, relevánsnak tűnik a tartalom, de valamiért mégis alacsony a konverziós arány? Úgy érzed lekattintják csak, de nem vesznek? – kezdesz kételkedni benne, vagy bele sem mersz fogni, mert tartasz a költségektől?

HIRDESS MÉG HATÉKONYABBAN

Vállalunk CPC fiókkezelést, illetve önállóan is rendelheted a hirdetést segítő, konverziót növelő  landing oldalak készítését és szövegírást is.

Az adwords kampányok kezelése akkor jó, ha több mindent ki lehet próbálni, mert minden piac más s más. Írunk A/B oldalakat, szövegvariációkat, folyamatosan teszteljük, és javítjuk az eredményeket. Többféle kampánytípust használunk, mindig az elérendő célnak megfelelően:

  • kampányok a keresési rendszerben
  • display kampányok
  • remarketing

Egy a közös bennük: a minőségi élmény, a jó ajánlat – a technikai ismereteken túl az emberi, reklámpszichológiai rész ismerete, hogy jó élmény adjunk jó időben. Szövegírás szolgáltatásunk Adwords fiókkezeléssel együtt nagy eredményekre képes!

ADWORDS AUDIT

Adwords hirdetési fiókodat is átnézzük, hogy lehetne jobbá tenni?
Van egy tény: a hirdetési keretet így is, úgy is ki kell fizetni. Most vagy több bámészkodó, nemvevő lesz az oldalon, vagy aki odajön, abból nagyobb eséllyel lesz vevő, érdeklődő, vagy feliratkozó. Vajon jó az árazási stratégiád? A célzásaid? Ha auditot kérsz, teljes titoktartási szerződést küldünk.

ADWORDS LANDING OLDAL SZÖVEGÍRÁS

A konverzió árának csökkentésén dolgozunk, hogy adott keretből minél jobban megérje hirdetni és magas legyen a céloldali élmény, a kattintások átlag feletti konverziót eredményezzenek.
Kérdezz Adwords konverzió növelésről, vagy keresőmarketingről és megtaláljuk számodra az ideális megoldást. 

A szövegírók többsége nem ért az Adwords-hoz, az adwords kezelők, keresőmarketingesek többsége nem ír szöveget. Mi egyszerre a kettőt csináljuk, kérdezz bátran!