Angol Szövegírás

Az angol szövegírást már a legkorszerűbb AI alkalmazások segítségével készítjük, de magas szintű angol nyelvtudási és fordítói tapasztalatunk is van.

Az angol szövegírás abban tér el a hagyományos fordítástól, hogy mi nem szó szerint írjuk ugyanazt a két nyelven. Ahhoz, hogy egy szöveg életre keljen, hatással legyen, az adott nyelvi és kulturális közeg ismeretére is szükség van. Azt is mondhatnám, a szöveg lelkét ültetjük át az adott nyelvre.

Angol marketing szövegeket, cikkeket, weboldal tartalmakat írunk és magyarítunk.

Ha van olyan szöveg, ami kint érdekes hír, újdonság, vagy a Te területeden megtetszik valamiért, akkor ennek nyomán tudunk számodra szöveget, cikket írni, amiben átadjuk a mondanivalót abban a formában ami a hazai közönség számára élvezetes. Ötletadó anyagnak, forrásanyagnak használjuk a szövegíráshoz.

Magyar marketing szövegeket, cikkeket, weboldal tartalmat ültetünk át angolra.

Tipikus munka, ha egy magyar cég angolul is használni szeretné a weboldalát, mert bővítene külföldi piacra. Ekkor a forrás a magyar anyag, amit a kinti sajátosságok, esetleg eltérő célpiac nyelvén írunk meg.

Az angol szövegírásban a célország sajátosságait is figyelembe vesszük, lehet, hogy eltérő lesz a hangsúlyozás, vagy más lesz a szöveg egy része is. Igyekszünk a szöveg “lényegét” is átadni a puszta szavakon túl.

Klasszikus, csak angol nyelvű reklámszövegírást, hírlevél szövegírást, copywriter szolgáltatást is vállalunk.

Az angol szövegírás ára gyakorlatilag ugyanannyi ha angolra, vagy angolból kell írni, valamint az ár jobban függ a szöveg témájától, minőségétől is, valamint a határidő is tényező. Projektárakkal dolgozunk, mint a szövegírók, és nem karakterárakkal, mint a fordítóirodák.

Szeretnék bővebb információt kérni a szövegírásról!

Az online marketing tanácsadás (tartalmak átnézése, irányok, célok, koncepció, hibakeresés, konkurenciaelemzés) óradíjas alapon történik. Ára 25.000 Ft /óra. A SEO tanácsadás, szoftveres audit a téma összetettségétől függően 75.000 Ft+áfa/ alkalomtól.

Angol szövegírás AI támogatással

Angolul ír alapvetően az összes AI fordító és szövegjavító program. Ezeket használva akár akadémiai, üzleti, vagy marketing szövegeket is létre tudunk hozni, illetve a meglévő angol szövegeidet korrektúrázni.

angol copywriter

Angol nyelvű SEO szövegírást és SEO munkát is vállalunk

Ha szeretnél a nemzetközi piacon megjelenni, akkor a keresőoptimalizálást és a linképítést is vállaljuk angol nyelvű célországokra.. Az angol nyelvű weboldal optimalizálástól kezdve a teljes folyamatot vállaljuk, illetve ha már futtatod, de nincs rá időd, akkor átvesszük. Egy témában csak egy ügyfelet vállalunk.

Ahhoz, hogy hatékonyak lehessünk, meg kell ismernünk Téged, a célt, és az aktuális piacot. Beszéljük meg, hogyan szerezhetsz több és jobb vevőt a keresőből!