A blog írás, SEO blog készítés titkai

A blog hasznos online marketing eszköz

A céges blog írás SEO szempontból, márkaépítésre, piaci részesedés szerzésére, oktatásra, hiteles és érdekes tartalomként egyaránt fontos. Szinte mindegy, milyen területen vállalkozol, szolgáltatsz, a blogoddal erősítheted, megalapozhatod a híred.

Vajon mi mindent mondanál el a vevőidnek, ha lenne rá időd? Vagy mit kellene, amiről még talán nem is tudsz? – cikkünkből kiderül.

A céges blog készítés aránylag könnyen kiszervezhető.

Senki nem tudja meg, hogy nem Te írod a cikket személyesen. Ez nem is lényeges, ha te közben tudsz azzal foglalkozni, amiben jobb vagy, amin megéri számodra. Az olvasóidnak úgyis az érték fontos, amit Tőled kapnak, hogy a blog írás kitől van, végül is nem számít.

Profi szövegírókkal vállaljuk, hogy a weboldaladon, webshopodban, mindig lesz új és érdekes és értékes tartalom a látogatóid számára. A blog szövegírás, cikkírás az egyik legnépszerűbb szövegíró szolgáltatásunk, amit szinte bármilyen témában vállalunk. Jóval összetettebb és folyamatosan megújuló munka, mint például egy landing megírása. 

A marketing blog készítés sokak számára nyűggé válik. Lelkesen elkezdték, de kifogytak az ötletekből.

Miért tépelődsz? – Mi tudunk újat mondani, szövegíró segítséggel felélesztjük, vagy beindítjuk a blogolás menetét. Megtaláljuk számodra azt, amire a piac kíváncsi.

Az oldalad tartalmának gyarapítására, a látogatói élmény (és végső soron az eladás) növelésére az egyik legjobb eszköz egy céges blog. Ha már ezt az oldalt látod, nem az a kérdés, hogy kell-e, hanem az, hogyan és mennyiből lehet blogolni?

SEO BLOG ÍRÁS

Kulcsszavakra írunk szöveget, erősítve az oldalt megadott témákra. A SEO blog, cornerstone cikkek írása akkor különösen előnyös, ha nagy a verseny az adott területen, és tartalom kiemelkedővé tesz. A linképítés is sok és minőségi cikket igényel.

CÉGES BLOG ÍRÁSA

Oktató cikkek is készülnek nálunk, utánajárással, témakutatással, releváns szakírókkal. A céges blog írás kitűnő social média és hírlevél alapanyag is, hiteles és méltó kommunikáció. Ne bízd kezdőkre a jóhíred!

CIKKÍRÁS

Kérhetsz önálló cikkeket is, melyekkel vendégblogolást, vagy cikkezést végezhetsz.  Add meg a témát és mi megírjuk helyetted gyorsan és profin a cikkeidet, amit akár saját néven is publikálhatsz.

Hogyan kezdődik a blogolás?

A céges blog írás, havi/ heti/rendszeres cikkezés profi szövegíró csapattal könnyen fog menni. Sokan furcsállják elsőre, hogyan lehet ezt, vagyis a “cég, a márka hangját” kiszervezni? Van benne gyakorlatunk, hogy a szöveg olyan legyen, hogy ne mondja meg senki, hogy nem Te írtad. Ehhez meg kell találnunk a kulcsszólistán felül a jó stílust, a jó hangnemet, így briefeljük veled a témát.

A brief a munkánk leírása a lehető legpontosabban megfogalmazva, hogy mi a cél és mit szeretnél, hogyan dolgozzunk.

Hogyan működik a marketing blog írása a gyakorlatban?

Meghatározzuk a hangnemet, tegezős, vagy magázós legyen, meghatározzuk a célcsoportokat, amikről a lehető legtöbbet meg akarunk tudni. Igény szerint tartalmi versenytársakat is nézünk. A blog stílusa, a te stílusod, úgy írunk, mintha Te mondanád. Ha kell kutatómunkát, illetve témafigyelést is végez a szövegíró.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy figyeljük az adott témában a hazai, vagy a nemzetközi megjelenéseket, újdonságokat, hogy képben legyünk és legyen téma, amiről írhatunk. A gondolatokat, témákat, ötleteket rendszerbe tesszük, hogy a marketing céljaid szolgálatába állíthassuk.

Forrásanyagokat és Kulcsszólistát kérünk, vagy referenciapontokat, valamint megnézzük az Analytics, Adwords, Search Console és egyéb helyeket, ahonnan előbukkan a téma, ami valójában érdekes lehet a látogatóidnak. Vagy éppen azt is látjuk, hogy mi nagyon nem az.

A legjobb blog téma ötletek megtalálása is a munkánk része

Nem baj, lehet vegyesen is írni, vagyis Te akkor írsz, amikor kedved van, mi meg folyamatosan fenntartjuk a blogot. Vagy vehetsz előre cikkcsomagot is és akkor használod a “konzervanyagot” amikor semmi nem jut az eszedbe.

Olyan is lehetséges, hogy csináltad a blog írás feladatát , eluntad, átadod egy időre. Vagy elment a cégtől, vagy más feladatot fog végezni az, aki eddig csinálta nálad…

Minden eset egyedi és mi nagyon rugalmasak vagyunk a marketing szövegírás terén.

A céges blog nagy beleélést, figyelmet és szakmai alázatot igénylő kézműves munka. Mindenbe bele kell tanulnunk, hogy jól írhassunk róla, számunkra a tanulás a jó szakmaiság elengedhetetlen része. Viszont a tartalommarketing komoly sikereket és elköteleződést, pénzben kifejezhető eredményeket hoz.

CÉGES BLOGÍRÁS ÁRAK

Minőségi marketing cikkeket írunk, így minden munkát egyedileg árazunk be. A ráfordított időt vesszük alapul. Természetesen cikkírás csomag is kérhető, havi rendszerességű tartalommarketing anyagok leadása. Kérésre a jóváhagyott anyagot fel is töltjük a blogba, ha kapunk hozzá képet. Mindig a feladat ismeretében mondunk pontos árat, mi nem “karakterre” dolgozunk.

marketing ikonok, blogírás, cikkírás, seo

Utánajárást, mélyebb betanulást igénylő marketing anyagok, cikkek

Orvosi témák, fogászat, coach, vállalatfejlesztés, bank, gazdasági és mérnöki témák, IT, szoftverek, műszaki, ipari megoldások magasabb áron történnek, mint az egyszerűbbek, ez nem titok. Mivel több külsős szakíróval is dolgozunk, a rutinos marketing és SEO szövegírókon túl, így szinte bármilyen témához tudunk megfelelő cikkírót találni, Ipari témákban pedig még szakkönyvet is írtunk, nem csak cikkeket.

Garantáljuk, hogy elégedett leszel

Minden blogbejegyzés árában 2 korrektúraforduló, vagyis javítás, átírás is benne van. Soha, semmi nem jelenik meg úgy, hogy ne lenne jóváhagyva. A céges blog a Te hangod, a márkád, a céged kommunikációja. ha érdekel, beszéljük meg, mit mondanál el a vevőidnek, ha lenne rá időd!

Szeretnék bővebb információt, árat kérni a szövegírásról!

Mindig az adott munkát árazzuk: szövegírás ára nem leütésszámra megy.Korrekt feltételeket kínálunk: minőségi, egyedi szöveget írunk elérhető áron több javítási körrel, garanciával, titoktartással.

Kapcsolat