Szövegírás | Céges marketing blogírás
Cikkírás, blogírás profi szövegíró céggel. A weboldalak, webshopok részére kell céges blog. Leadás pár napon belül, jó munkastílus, kedvező szövegírás árak, csomagok. Nézd meg!
SEO szövegírás, szövegíró, cikk, blog
15885
page-template-default,page,page-id-15885,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Céges blogírás

Gondban vagy a rendszeres cikkírással?

 

Profi szövegírókkal vállaljuk, hogy a weboldaladon, webshopodban, mindig lesz új és érdekes tartalom a látogatóid számára. A blog szövegírás, cikkírás az egyik legnépszerűbb szövegíró szolgáltatásunk, amit szinte bármilyen témában vállalunk.

 

Marketing blog készítés sokak számár a nyűg, mert talán elkezdték, de kifogytak az ötletekből.  Miért tépelődsz?  – Mi tudunk újat mondani, szövegíró segítséggel felélesztjük, vagy beíndítjuk a blogolás menetét.

 

Az oldalad tartalmának gyarapítására, a látogatói élmény (és végső soron az eladás) növelésére az egyik legjobb eszköz egy céges blog. Ha már ezt az oldalt látod, nem az a kérdés, hogy kell-e, hanem az, hogyan és mennyiből lehet blogolni?

SEO BLOGÍRÁS

 

Kulcsszavakra írunk szöveget, erősítve az oldalt megadott témákra. A SEO blog akkor különösen előnyös, ha nagy a verseny az adott területen, és az értékes és releváns tartalom kiemelkedővé tesz az átlagból.

CIKKÍRÁS CÉLCSOPORTRA

 

Lesznek olyan tartalmaid, ami pl. céges ügyfeleknek szólnak és lesznek oyanok, amik lakosságiaknak. Vagy bármely jól elkülöníthető csoport ízlését szolgálják ki. Szegmentáln tudsz vele és megszólítani.

MARKETING BLOG

 

A blogod lehet egy saját kis hírcsatona, olyan dolgokról, amik az ügyfeleidet foglalkoztatják. Lehet, hogy nem is a termékről szólnak, viszont betalálnak a célközönség vágyaiba, onnan meg már csak egy lépés, hogy vegyen …

Hogyan kezdődik a blogolás?

A céges blogírás, havi/ heti/rendszeres cikkezés profi szövegíró csapattal könnyen fog menni. Sokan furcsállják elsőre, hogyan lehet ezt, vagyis a “cég, a márka hangját” a tartalommarketing készítését kiszervezni? Van benne gyakorlatunk, hogy a szöveg olyan legyen, hogy ne mondja meg senki, hogy nem Te írtad. Ehhez meg kell találnunk a kulcsszólistán felül a jó stílust, a jó hangnemet, így briefeljük veled a témát.

A brief a munkánk leírása a lehető legpontosabban megfogalmazva, hogy mi a cél és mit szeretnél, hogyan dolgozzunk.

 

Hogyan működik a marketing blogírás a gyakorlatban?

 

Meghatározzuk a hangnemet, tegezős, vagy magázós legyen, meghatározzuk a célcsoportokat, amikről a lehető legtöbbet meg akarunk tudni. A blog stílusa, a te stílusod, úgy írunk, mintha Te mondanád. Ha kell kutatómunkát, illetve témafigyelést is végez a szövegíró.

 

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy figyeljük az adott témában a hazai, vagy a nemzetközi megjelenéseket, újdonságokat, hogy képben legyünk és legyen téma, amiről írhatunk. A gondolatokat, témákat, ötleteket rendszerbe tesszük, hogy a marketing céljaid szolgálatába állíthassuk.

 

Forrásanyagokat és Kulcsszólistát kérünk, vagy referenciapontokat, valamint megnézzük az Analytics, Adwords, Search Console és egyéb helyeket, ahonnan előbukkan a téma, ami valójában érdekes lehet a látogatóidnak. Vagy éppen azt is látjuk, hogy mi nagyon nem az.

 

Sokan hezitálva rendelnek cikket szövegíró cégtől, mert úgy érzik, ezt ők is meg tudnák csinálni, ha lenne rá idejük.

 

Nem baj, lehet vegyesen is írni, vagyis Te akkor írsz, amikor kedved van, mi meg folyamatosan fenntartjuk a blogot. Vagy vehetsz előre cikkcsomagot is és akkor használod a “konzervanyagot” amikor semmi nem jut az eszedbe.

Olyan is lehetséges, hogy csináltad, eluntad, átadod egy időre. Vagy elment a cégtől, vagy más feladatot fog végezni az, aki eddig csinálta nálad…

Minden eset egyedi és mi nagyon rugalmasak vagyunk a marketing szövegírás terén.

A céges blog nagy beleélést, figyelmet és szakmai alázatot igénylő kézműves munka. Mindenbe bele kell tanulnunk, hogy jól írhassunk róla, számunkra a tanulás a jó szakmaiság elengedhetetlen része. Viszont a tartalommarketing komoly sikereket és elköteleződést, pénzben kifejezhető eredményeket hoz.

CÉGES BLOGÍRÁS, CIKKÍRÁS  ÁRAK

Minőségi marketing cikkeket írunk, így minden munkát egyedileg árazunk be. A ráfordított időt vesszük alapul. Természetesen cikkírás csomag is kérhető, havi rendszerességű tartalommarketing anyagok leadása. Kérésre  a jóváhagyott anyagot fel is töltjük a blogba, ha kapunk hozzá képet. Mindig a feladat ismeretében mondunk pontos árat, mi nem “karakterre” dolgozunk.

Utánajárást, mélyebb betanulást igénylő marketing anyagok, cikkek, e-book szövegírás munkája

Orvosi témák, fogászat, coach, vállalatfejlesztés, bank, gazdasági és mérnöki témák, IT,  szoftverek, műszaki, ipari megoldások magasabb áron történnek, mint az egyszerűbbek, ez nem titok. Mivel több külsős szakíróval is dolgozunk, a gyakorlott marketing és SEO szövegírókon túl, így szinte bármilyen témához tudunk megfelelő cikkírót találni.

 

Minden cikk árában 2 korrektúraforduló, vagyis javítás, átírás is benne van. Soha, semmi nem jelenik meg úgy, hogy ne lenne jóváhagyva.