Szövegírás | Facebook szövegírás
62
page-template-default,page,page-id-62,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Facebook szövegírás

facebook szövegírásOlyan tartalmat írunk, amivel rendszeresen jó kapcsolatban lehetsz az egyre épülő közönségeddel, és ami az eladásokhoz is közelebb visz

De vajon van mit mondani folyamatosan? Megtaláltad már azt a hangnemet, amely ismerősen cseng a közönségednek?

Ha sokat írsz terhükre leszel, ha meg keveset akkor elfelejtenek. Ha csak magadat fényezed, unalmassá válsz, a direkt eladás nem fog működni.
Nehéz eldönteni, hogy milyen gyakran kell írni, illetve az is kérdés, hogy miről. Nem biztos, hogy olyan sűrűn peregnek az események, de a kapcsolatot mindenképpen ápolni kell.

A Facebook szövegírás külsős marketingessel leveszi válladról a folyamatos témakeresés nyűgét és lájkolóid szemében lelkiismeretes, aktív, és szórakoztató leszel. Beszélgetek helyetted rendszeresen úgy, hogy senki sem veszi észre, hogy Te éppen mással vagy elfoglalva!

Kérj Facebook forgatókönyvet,
amelynek részleteit Te magad teszed fel rendszeresen, így elkerülöd “a már megint mit kellene mondanom, hiszen semmi nem jut az eszembe” sürgető és tehetetlen érzését.
Ráérsz azzal foglalkozni, amihez igazán értesz, de az is lehet, hogy utána ihletet kapsz és magadtól is jobban fog menni a rendszeres Facebook szövegírás.

A Facebook szövegírás nem app!
Nincs benne extra programozás, különleges vizuális effekt – olyan, mintha te magad beszélgetnél. Nem neked való, ha csak extra öncélú lájkvadászatot akarsz, de ha szakértő színben akarsz feltűnni, akkor igen.

Nem varázslat, kipróbált eszközökkel, reakcióvadász Facebook szövegírás tippekkel dolgozunk.
Rendelheted a Facebook szövegírást akár a későbbi kommentek moderálásával is, bár erre azt szoktam mondani, hogy ez már a kisebb része a dolognak és a rajongóid a Te hangodra kíváncsiak. De a ” vendégszereplést” is kipróbálhatjuk. Facebook hirdetési fiók kezelését is vállaljuk.

A jó posztokat megosztják, lájkolják, így természetes úton értékes érdeklődőkkel szaporodik a rajongótáborod, aki nem azért fog keresni, hogy valami butaságot kapjon, Te fogsz kelleni nekik!

 

Eredményeink: a legnépszerűbb posztunk 2 nap alatt 5000 lájkot és 2000 megosztást hozott 2015 tavaszán. 

Ez persze kivételesen nagy szám, de mint látod, nem lehetetlen.

Keress most, hogy megosszák a híreidet!