Keresőoptimalizált szövegírás

Keresőoptimalizált szövegírás kulcsszóra

marketingOlyan tartalmat írunk, amit a Google és a látogatóid is kedvelni fognak. Mind kulcsszavaiban, mind felépítésében ütős marketing szövegírást adunk.

Mi abban vagyunk többek az átlagos szövegíróknál, hogy aktívan használt és naprakész SEO ismeretek alapján írunk szöveget, valamint a tartalom mellett a meta tagokat, title és description, valamint a képek alt tagjait is megkapod.
A SEO szövegírás a hatékonyságról szól, arról, hogy minél kisebb fizetett hirdetési költség mellett – vagy akár a fizetett találatok helyett is – folyamatosan elöl maradj arra a kulcsszóra, amit a tevékenységeddel kapcsolatban leginkább keresnek.

Más, mint a reklámszövegírás!

kulcsszóra optimalizált szövegírás

A keresőoptimalizált szövegírás előnye a fizetett hirdetésekkel szemben:

Hihetetlenül jó szűrő, hiszen azok jutnak el Önhöz, akik már eleve érdeklődnek a téma iránt, és azokhoz a látogatókhoz jut, el, akiket potenciálisan érdekel a téma, pont ehhez hasonlót keresnek.

A keresőből jött érdeklődés frissülő tartalommal hosszú távon és folyamatosan fenntartható. Nagyságrendekkel olcsóbb módszer szövegíróval megíratni, frissíteni a honlap tartalmát, mint folyamatosan, erőből hirdetni.

A SEO szövegírás javít az oldalon?

Igen, nagyon sokat segít, de önmagában nem adhat helyezési garanciát, mivel a SEO munka sok más elem összhangján is múlik. Mi tartalmi SEO-t végzünk, azaz on site SEO-t, ami kiváló formában teszi a rajtvonalra az oldalt, megalapozva a további munka hatékonyságát.

Miből áll a SEO szövegírás?

  1.  az oldal szerkezet kialakításához tanácsokat adhatunk
  2. a szövegek és meta tagok megírását, vagy átszerkesztését a megfelelő főbb és longtail kulcsszólista alapján
  3.  folyamatos tartalomfrissítést, cikkek, blogcikkek, oldalak, linkszövegek írását
  4. közösségi média megosztásokat

A SEO szövegírásnak az a lényege, hogy olyanok is megtalálják az oldalt, akik csak a témára keresnek és nem ismerik a céget, sem a honlap címét!

Rájuk kell a weben jó benyomást tenni, és a keresésnek megfelelő témát a megfelelő hangnemben előadni. Érezzék azt, hogy jó helyre jöttek, ennek a honlapnak a szövege arról szólt, amiről hallani akartak. A jó benyomásokkal a honlap tulajdonosa iránt bizalom és érdeklődés alakul ki, nő az elköteleződés.

A keresőoptimalizált szövegírás már az induló honlap tervezési fázisában is szempont, de meglévő oldalakon is látványosan tud segíteni. Kérdezz róla bátran, vagy kérj ajánlatot!