Rólam

Nun Monika SEO szövegíró, tartalommarketing és keresőmarketing tanácsadó

Nun Monika

Nun Monika online marketing szakértő és szövegíró, a Honlapszövegírás Kft. tulajdonosa. Végzettségét tekintve újságíró, keresőmarketing tanácsadó.

Szövegíróként szinte egyedülállóan Google Analytics és Adwords szakértői minősítéssel rendelkezik.

Közel 10 éves online marketing tapasztalattal rendelkezik, illetve előtte offline marketinggel és újságírással foglalkozott. Kevesen tudják, de pályáját kirakatrendezőként és grafikusként kezdte. (Így a képi megjelenéshez és a tipográfiához is van szeme.) Szabadúszó újságíróként több magazinnál volt tudósító, illetve rovatvezető. Marketinben ügyféloldali és ügynökségi tapasztalata egyarát van.

Első tartalom alapú SEO kampányát 2007-ban indította, innen egyenes út vezetett a mérhető, optimalizálható tartalomíráshoz, reklámszövegíráshoz, a klasszikus sales szövegek mellett az érdeklődési, keresési adatokon alapuló, tűpontosan tematikus anyagok létrehozásáig.

Tartalmi SEO, webszövegírás, hírlevélírás, Adwords optimalizálás és többcsatornás integrált online kampányok szervezésében és megírásában van tapasztalata.

ROI szemléletű, analitikus megközelítésben szervez online marketing kampányokat, célja, hogy minél nagyobb megtérülést hozzon ki adott keretből.

Az adatvezérelt tartalommarketing egyik úttörője

Az egyik első hazai tudatosan felvállalt, és külföldi forrásokból képzett SEO szövegíró. A kreatív szövegírást stratégiává emelte, csapatmunkában további SEO és SEM szakemberekkel. Tudatos látogatószerzési stratégiákat alkot, hiszen nem az oldal látogatóinak a mennyiségét kell puszta számokban növelni, hanem jóslások, próbálkozások és öncélú kreativitás helyett a mérések és tesztelése kielemzésére teszi a hangsúlyt. Ennek nyomán már több, mint 200 sikeres projekt van a háta mögött.

Új érdeklődési területe

A micro momentekre fejlesztett szövegírás, ami a mobilra optimizált weboldalak, illetve Adwords kampányok lelke.


Szövegírás és tartalommarketing árak, információkérés. Ajánlatadás pár órán belül.