Szövegírás | Online marketing szövegírás
Néha olcsóbb kiadni, mint megcsinálni. Egy külsős szem több dolgot vesz észre, így friss marketing ötletekkel jöhet. Szövegírás témában nézd meg itt!
37
page-template-default,page,page-id-37,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Online marketing szövegírás

Online marketing szövegírással hatékonyabb kampányokat tudunk készíteni.

Ugye nálatok is volt már, hogy összetorlódtak a tennivalók? A weboldallal nem tud senki sem foglalkozni, éppen hiányzik valamiért a kolléga, aki ért a szövegíráshoz?

Nincs idő arra, hogy a céges blogot írja valaki?
Ilyen esetekben megváltás lehet, ha van, akit lehet keresni, aki vállára veszi a feladatot és megcsinálja!

  •  Céges blogok, cikkek írása
  •  Facebook posztolás, kampány
  • Hírlevelek írása
  • Webszövegek, webáruház szövegek írása
  • Bemutatkozó anyag, prospektus szövegírás

Sokan csak a változatosság és az új ötletek miatt kérnek onlne marketing szövegírást
Ez egy kreatív szakma, sok esetben azért kerestek minket, mert a kiégés veszélye állt fenn már a témával kapcsolatban és egy külsős szem, egy friss ember tudott újat és hasznosat mondani. Nálunk is egy ember visz egy adott projektet, de cserélünk, ha szükséges.

Néha olcsóbb kiadni az online marketinget
Ha a belső stáb egy jól fizető nagyobb munkán dolgozik, akkor attól még nem kell a cég online marketingjéről lemondani. Talán az az olcsóbb, ha időlegesen megbíztok vele egy külsős content marketing ügynökséget.

Megbízható online marketing szövegíró alvállalkozás

Tudjuk, hogy a bizalom kényes téma, pláne ebben a szakmában. A feladat szinte bárkivel egyeztethető lenne, de az, hogy megcsinálja-e úgy, és abban a minőségben, ahogy kéritek, az egy egészen más dolog. Régóta vagyunk a szakmában, ezért az alábbiakat kimondjuk és vállaljuk:
A teljes kapcsolattartás módjáról is megállapodást írunk alá. Csak rajtad keresztül kapjuk meg a munkánkhoz szükséges információkat és csak az általatok meghatározott embernek és módon adjuk oda.  A teljes megállapodás üzleti titok részét képezi.

Kizárólagosság kérhető egyes témákra
Az, hogy mi kikkel dolgozunk együtt, esetleg más ügynökségekkel is, az meg a mi üzleti titkunk, de lehetőséged van arra, hogy egy nagyobb projekt, vagy meghatározott időszak alatt témára, időre, stb. kizárólagosságot kérj tőlünk, amíg veletek dolgozunk, de  felárat kérhetünk.
Mi bízunk a személyes jó üzleti kapcsolatok erejében, keress MOST!