Online marketing, tartalommarketing tanácsadás szövegírás előtt

A tartalommarketing tanácsadás a mai befektetésed a holnapba.  Kell valaki, aki az adatokból hasznos információkat nyer ki. Ha elakadtál a munkád során, vagy nem tudod, hogy kezdjél neki a megvalósításnak, akkor segítünk.

Google Analytics és Adwords, keresőmarketing tanácsadás

Megbeszéljük, hogy mik az elvárásaid, mi történt eddig, mik a tervek, mit kell mérni, és hogyan? Honnan jönnek a vevőid? – az Analyticsből kiderülhet, hogy adott csatorna mennyire gazdaságos. Hol vesznek el a látogatók?  Milyen eszközök és erőforrások jöhetnek még szóba? Csak azon tudunk javítani, amit mérni is tudunk.

nun_monika_google_marketing_szakerto

Marketing segítség még a webfejlesztés előtt

Mielőtt a weboldalkészítőhöz fordulnál, beszéljük át, hogy mi az oldal célja? Ennek nyomán alakítjuk ki a számodra megfelelő szerkezetet, amiben a SEO és más keresőmarketing eszközök segítségével majd a legjobbra törekszünk, ami már azonnal hatékonyan hirdethető Adwords-ben.

Ne kövesd vakon azt, amit másutt láttál, ne gondolkozz sémákban! Személyes, egyedi szerkezettel sokkal hatékonyabb lehetsz. Az oldaltérkép a leglényegesebb dolgok egyike az online marketingben. A webfeljesztő nem mindig tudja elmondani, egy keresőmarketinges viszont igen!

Elemezzük az eddig történteket

Analytics, webmaster tools és seo programok adatainak elemzése. Kik a valódi konkurenseid? Hol vannak a gyenge pontok, mit kommunikálsz és hogyan? Számok, adatok és az emberi viselkedés titkok. Ha megfejtjük, javíthatunk az eladásokon is.

Tartalommarketing tervek és tippek

Vajon, mi a célszerű rövid és hosszú távon? ROI, vagyis ráfordítás-megtérülés számítással és kreatív ötletekkel kiderül, hogy a content marketing melyik formája a leghasznosabb nálad.

Mindez mibe kerül?

Egy alkalom, ami kb. egy-másfél óra 20.000 Ft+áfa. Lehet élő találkozás, vagy Skype. Hang és képfelvétel készíthető.


Szövegírás és tartalommarketing árak, információkérés. Ajánlatadás pár órán belül.