Marketing tanácsadás

Az online marketing, tartalommarketing tanácsadás a mai befektetésed a holnapba. Kell valaki, aki az adatokból hasznos információkat nyer ki. Ha elakadtál a munkád során, vagy nem tudod, hogy kezdjél neki a megvalósításnak, akkor segítünk.

Szövegírás, Google Analytics és Adwords, keresőmarketing tanácsadás

Csak azon tudunk javítani, amit mérni is tudunk. Az a legjobb ilyenkor, ha van 5-6 egészen konkrét kérdésed, amit meg tudok válaszolni. Vagy közösen beszélgetve találjuk meg magát a kérdéseket – ilyenkor a válasz is nyilvánvalóbb lesz.

Megbeszéljük, hogy mik az elvárásaid, mi történt eddig, mik a tervek, mit kell mérni, és hogyan?

Honnan jönnek a vevőid? – az Analyticsből kiderülhet, hogy adott csatorna mennyire gazdaságos.

A látogatóid viselkedését is nézzük, mik a népszerű tartalmak, vagy épp hol lépnek ki?

Milyen csatornák, erőforrások jöhetnek még szóba?

Ideális a webfejlesztés előtt

Mielőtt a weboldalkészítőhöz fordulnál, beszéljük át, hogy mi az oldal célja? Ennek nyomán alakítjuk ki a számodra megfelelő szerkezetet, amiben a SEO és más keresőmarketing eszközök segítségével majd a legjobbra törekszünk, ami már azonnal hatékonyan hirdethető Adwords-ben.

Ne kövesd vakon azt, amit másutt láttál, ne gondolkozz sémákban!

Személyes, egyedi szerkezettel sokkal hatékonyabb lehetsz. Az oldaltérkép a leglényegesebb dolgok egyike az online marketingben. A webfeljesztő nem mindig tudja elmondani, egy keresőmarketinges viszont igen!

Miből állhat a marketing elemzés?

Analytics, Search Console (webmaster tools) és hírlevélküldő programok adatainak elemzése. Tartalmi elemzések és kommunikációs elemzések. Kik a valódi konkurenseid? Hol vannak a gyenge pontok, mit kommunikálsz és hogyan? Számok, adatok fényében kirajzolódik a honlapod valódi élete. Ha megfejtjük, javíthatunk az eladásokon is.

Tartalommarketing tervek és tippek

Vajon, mi a célszerű rövid és hosszú távon? ROI, vagyis ráfordítás-megtérülés számítással és kreatív ötletekkel kiderül, hogy a content marketing, vagy egyéb online hirdetések, csatornák  melyik formája a leghasznosabb nálad.

Nézzük meg, milyen csatornák vannak, mivel lehet a Te területeden megszólítani a vevőjelölteket?

Szeretnék bővebb információt kérni

Az online marketing tanácsadás (tartalmak átnézése, irányok, célok, koncepció, hibakeresés, konkurenciaelemzés) óradíjas alapon történik. Ára 15.000 Ft+áfa /óra. A SEO tanácsadás, szoftveres audit a téma összetettségétől függően 45.000 Ft+áfa/ alkalomtól.

Kattints ide!

Hogyan érdemes készülni egy online marketing tanácsadásra?

Szedd össze a kérdéseid, gondolataid egy jegyzetbe, így semmi nem marad ki. Jó, ha közben jegyzetelsz, de hangfelvételt is csinálhatsz. Az általam lekért adatokat táblázatokban, jegyzetben megkapod.

Próbáld megfogalmazni a lehető legkonkrétabban a problémát, vagy azt a területet, ahol segítséget, ötletet vársz.

A tanácsadás előtt fogok kérdéseket feltenni írásban, így lesz időd gondolkozni, illetve te is elküldheted nekem a kérdéseidet, amiken végig megyünk.

Fogok hozzáférést, betekintést kérni például az Analytics-be, Search Console-ba, Facebook statisztikákba, vagy ha a kérdés  a hírlevelezésre megy rá, akkor a küldési adatokról szóló jelentésbe. A SEO audit mindig szoftveresen történik, de az analitikákra akkor is nagy szükségem lesz.

Az online marketing tanácsadás mindig írásos titoktartási megállapodással történik.

Online marketing tanácsdás, tippek, módszerek, tartalommarketing