Arcfiatalítás Landing

Category
Landing oldal
Tags
B2C marketing, kommunikáció, női célcsoport, szépség, szövegírás
About This Project

A feladatunk itt egy olyan landing oldal szövegírása volt, ami a kozmetikai szalon új gépeire hoz bejelentkezéseket. Adwordsben és Facebookon lett hirdetve. A marketing tanácsadás része az is volt, hogy ezeket végezzük és az adatok alapján optimalizáljunk. Mivel mobilon nézék legtöbben, így rövidnek kellett maradni és az azonnali előnyöket kellett kihangsúlyozni.

Szövegíráskor a másik fő szempont az adwords kulcsszavaira törénő mináél nagyobb relevancia, és konverzióoptimalizálás. Online marketing szempontból az erős kezdés volt a nyerő, és a “plasztika helyett” kifejezés betétele sokkal jobb eredményt hozott, mint bármely más érzelmi, vagy technikai ismertetés.

****

Ez csak egy szöveg az egyik legrégebbi hazai online marketing szövegíró cég több ezer referenciája közül. Cégeket, termékneveket, számokat szándékosan nem írunk, mivel a titoktartás része munkánknak.  A szövegírást mindig egyedileg árazunk, és a legjobb eredményre törekszünk. Keress, ha te is szeretnél valóban hatékony online marketinget, marketing tanácsadást!