Szövegírás | Szövegírás referencia- HR cég
A marketing szöveg a cég bemutatkozó oldalára készült, célcsoport nagyobb hazai cégek vezetői, akik számára egy komplex szolgáltatást ajánlottak. Olvass bele!
szövegírás, marketing szöveg
15703
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15703,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

HR szövegírás

Kategória
Bemutatkozó szöveg
Tags
B2B marketing, szolgáltatás marketing, szövegírás
Marketing Projekt részletek

A marketing szöveg a cég bemutatkozó oldalára készült, célcsoport nagyobb hazai cégek vezetői, akik számára egy komplex szolgáltatást ajánlottak. Technikai szempontból azért érdekes, mert kerülni kellett a lekoptatott frázisokat és nem volt hozzá semmi olyen konkrétum, amiből i lehetett volna indulni. Végül is a marketingkommunikációs folyamatba jól bele tudtuk illeszteni.

Az érzelmi üzenet a büszkeségre és a teljesítményorientáltságra célzott. Az oldal szövege minimális változtatással nyomtatott anyagon is megjelent.

***

Ez csak egy szöveg az egyik legrégebbi hazai online marketing szövegíró cég több ezer referenciája közül. Cégeket, termékneveket, számokat szándékosan nem írunk, mivel a titoktartás része munkánknak.  Keress, ha te is szeretnél valóban hatékony online marketinget, jobb céges kommunikációt!