Referencia

Nagyon sok online kampányt, hirdetéseket, DM leveleket írtunk és készítettünk: 2015. májusig, több, mint 140 elégedett ügyfelünk volt, és több céggel évek óta sikeresen működünk együtt, mint kihelyezett online marketing osztály.

PARTNEREINK, VÉLEMÉNYE RÓLUNK, A SZÖVEGÍRÁS ÉS ONLINE MARKETING MUNKÁNKRÓL:

Monika rendkívül sokat segített az online vevőszerző rendszerünk kialakításában. Neki köszönhetően jelentős, 25% feletti ügyfélnövekedést könyvelhettünk el az elmúlt évben.Ügyfélül beszél és gondolkodik ami kivételes az online szakemberek körében.

Knirsch Olivér, a Vállalkozni NAVszerűen könyv szerzője

Nagyon szépen köszönöm a szövegalkotást. Nagyon tetszik, teszteltem másokon, és abszolút felkeltette az érdeklődést, kíváncsivá teszi az embert, és arra készteti, hogy rendeljen egy egyedi kézi festésű falfestményt. Köszönöm a nagyszerű munkát!

Jobbágy Zsuzsa,  seccodekor*hu egyedi falfesmények

Azért szeretek tőlük cikket rendelni, mert érzékenyen és nagy éleslátással fordulnak oda a problémákhoz és olyan történetet kanyarítanak mindennapi dolgokhoz is, ami nekem már nekem természetes lenne, hogy magam is meglepődök rajta.

Varga Attila, természetes étrendkiegészítők

Köszönöm a munkáját, Meg vagyok elégedve vele. Szívesen ajánlom másoknak is.

Ács László, Coolpool Kft. medenceépítés

Na, ezért szeretek önnek dolgozni, mert gyors és tökéletes!:) Szerintem hamarosan folytatjuk!

Orosz Andrea, zarcsere*eu

A levelek elérték azt a sikert amit szerettünk volna, heti 5-6 érdeklődő, 2-3 szerződés.
Ez szuper, kösz.

Bodó Zalán, Ekontento könyvelőiroda

Szia Móni! Nagyon jól sikerült a cikk, olyan ügyes, hogy egy fél oldalnyi újsághelyre pont a lényeget láttad meg, és raktad be! Az is tetszett, hogy hosszan ötleteltél velem a kocsiban, célcsoprtot, irányt találtunk a mondanivalónak, meg tudtuk szólítani, akiket a hajgyógyász fodrászatomban legszívesebben látnék. Lényegretörő, gyors, csajos! Köszi.

Bodnár Kinga
hajgyógyász

Köszönöm! Ez pontosan olyan, amit szerettem volna, de Te kellettél hozzá, hogy megfogalmazd!
Szuper az anyag, a prospektus, cégismertető.

Bárány Terézia, Diamant Kft.

Mónikáékkal azért érdemes szöveget íratni, mert ők mindent nagyon alaposan és komolyan vesznek, még a humort is. Figyelemfelkeltő, frappáns és nem utolsó sorban hatásos cikkeket, leveleket kaptunk tőlük. Jól lehet velük kijönni, jól írnak, partnerek a marketingben, szeretek velük dolgozni.

Varga István
üzleti reggeli szervező

Webfejlesztőként tudom, hogy a honlap sikere nagyban múlik a tartalmon is. Sokkal gyorsabban és gördülékenyebben tudtunk haladni az oldallal, hiszen a szövegeket teljesen készen, leegyeztetve kaptuk, az ügyfél kívánságai részletezését nem a webmester és a grafikus hallgatta, hanem ők marketinges, újságírós szemmel tudták követni.
SEO szempontból is átgondoltak, tudták mit és hova kell írni, így átláthatóan és határidőre át tudtuk adni az oldalt, ajánlanám őket másoknak is!

Gulyás Krisztián
Honlapfelujitok

Szeretném,ha úgy fogalmazná meg,hogy a hangsúly azon legyen,hogy az ügyfél problémájára jelentenek megoldást ezek a dolgok, érezze,hogy ez a weblap az ő segítségére készült.
Köszönöm a munkáját, Meg vagyok elégedve vele.

Ács László
Coolpool medencék

Köszönöm az anyagot, illetve a grafikusi segítséget is. Gyorsak voltak és szakmailag és stílusában is tetszett az e-book.

Ruszkovszky György
fogkefebolt, fogkefe specialista

Nagyon tetszenek a levelek! Zseniális! Nagyon jó lett! 🙂

Vida Imre
penzugyitippek.com

Tetszik, gratulálok, nagyon vonzó lett a hirdetés a grafikával együtt. És időben elkészült.

Szűcs Beáta
Beasprint Úszóiskola

Nagyon jók lettek a cikkek, és nagy segítség hozzá a videó és képek is. A többi cikk is majd érdekel szép apránként. Köszönöm előre is!

Juhász Ákos
Gasztro Trend

Átnéztük a leveleket. Nekünk így már megfelel, jó lett. Köszönjük a munkáját.

Belkovics Anikó
K&v Kft international transport

Köszönöm, nagyon jó lett a kamionverseny oldal, és örülök, hogy jól tudtatok együtt dolgozni a grafikusunkkal. Az anyagot máris kiküldjük.

Kanev Zsuzsa
NiT Hungary