Sales és reklámszövegírás

Azok a cégek érik el a célt, akik nem restek megkeresni a hozzá vezető utat! Történet a liftajtóból.

Múlt héten a konkurensed jött el hozzánk tárgyalni. Még nem döntött, bár mondtam neki, hogy egy témára általában csak egy ügyfelet vállalok, mert nem akarok saját magammal sakkozni. Azt hiszem nem értette meg, mekkora a tét és kikísértem a lifthez, ahol lement. Tudod, most egy kicsit fellélegeztem, hogy épp Te olvasod mindezt…

Mert Te azért vagy itt, mert valami eddig nem úgy működött, ahogy azt szeretnéd.
Tudjuk, magad próbáltad először, vagy a kollégák, jó szándékú ismerősök írták. A sales szövegírás, a copywriter-é külön szakma, egy PR-os, egy webmester, de még egy marketingasszisztens se tudja.

 

Bosszankodsz, úgy érzed, talán már túl sok pénzt dobtál ki az ablakon reklámra, túl sok “kreatív megérzés” vezetett idáig. Aki megégette már a kezét, az már a szikrától is fél…

 

Garantáljuk, hogy a helyzet mostantól javulni fog, mi a mérhető erdményekért vagyunk!
Most itt az ideje, hogy inkább profi marketing szövegírás tippeket kérj, hogy tudj törődni a cégeddel, a vevőiddel és a fenti liftes történet számodra jól folytatódjon.

 

A reklámszövegírást jobb profikra bízni:

 

Több, mint tíz év tapasztalatával a hatásos reklámszövegek írásában segítünk: blogírás, hirdetési oldalak, weboldal szövegírás, komplett online marketing kampányok tervezésében és lebonyolításában.

Frappáns szlogenekkel, rövid és akár hosszabb szövegekkel emeljük eladásod.

Mit kapsz tőlünk reklámszövegírás keretében?

Több vevőt, pácienst, vendéget, akik kedvelni fognak Rengeteg időt, amit eddig a sikertelen próbálkozásokra fordítottál Jó megtérülési arányokat: nekem érdekem, hogy sikeres légy!

Több vevőt, pácienst, vendéget, akik kedvelni fognak Rengeteg időt, amit eddig a sikertelen próbálkozásokra fordítottál Jó megtérülési arányokat: nekem érdekem, hogy sikeres légy!

Szeretnék bővebb információt kérni a szövegírásról!

A szövegírás ára nem leütésszámra megy, hanem mindig az adott projektet árazzuk be. Korrekt feltételeket kínálunk: minőségi, egyedi szöveget írunk elérhető áron több javítási körrel, garanciával, titoktartással.