SEO szövegírás a Bazi Nagy SEO Oktatáson

SEO szövegírás a Bazi Nagy SEO OktatásonA keresőoptimalizált szöveg jól átgondolt tartalmi és szerkezeti felépítést kíván. Erről viszonylag szerény a magyarul is hozzáférhető irodalom. Szeretném a gyakorlatban is igazolódott ismeretekkel bővebben is kifejteni ezt a területet, és érthetően elmondani azt, hogy ez a fajta szöveg miben különbözik attól, a hogyan hagyományosan írunk, vagy attól, amit az újságokban, magazinokban találunk.

Kinek hasznos a SEO oktatás?

Azoknak, akinek weboldala van és szeretnék, ha jobban teljesítene, illetve külsős cégeket bíz meg a SEO munkálatokkal és szeretné látni azokat a szempontokat, melyek szerint dogoznak és így valóban ellenőrizheti a munkát.

SEO szakmai konferencia eddig a nagyközönség számára viszonylag kevés volt, de azt hiszem, hogy itt az ideje, hogy szembesüljünk a reális elvárásokkal a keresőoptimalizálásról, illetve megtegyünk olyan lépéseket, melyekkel hatékonyabbá válik a weboldalunk. a résztvevők a jegy mellé sok és nagyon hasznos oktatási anyagot kapnak, valamint egy 15 ezer forintos AdWords kupont!

A keresési szempontok, trendek ismerete mellett vannak olyan technikai paraméterek, melyek szükségesek a sikerhez. Egy weboldalt jószerivel bárki össze tud rakni, de a hosszútávú sikerhez és a hatékonysághoz speciális tudás kell. Itt arra vállalkoztak, hogy érthetően és olyan részletességgel mondják el azt, ami a SEO lényege, hogy azonnal használható tudás formájában ez bárki érdeklődő elsajátíthassa, ha nekiállna rendbetenni a weboldalát.

A másik fontos terület, azokhoz is szól ez az oktatás, akik maguk nem akarnak SEO-val foglalkozni, megbíznának más céget ezzel, de ellenőrizni szeretnék azt, h hogy mit kapnak a pénzükért. Számukra ez a tudás a számonkérés hatékony eszköze lesz.

JEGYRENDELÉS ITT

Találkozunk december 7-én a Kongresszusi Központban!