Szórólap minta szöveg készen

Tartalomjegyzék

Szövegíróként gyakran találkozom az olyan megkereséssel, hogy adjak egy mintaszöveget szórólapra, és csak bele kell tenni a többit.
Elgondolkodtam – vajon létezik olyan szuperszöveg, ami kész sablonként bármire ráhúzható? Amit egyszerűen online szórólap mintaként le lehet tölteni?

Beletenni a címet és telefonszámot és rohanni fognak rá a vevők? Lehet…

De erről nekem egy régi, szó szerint szakállas vicc jutott az eszembe:

Kohn egy nagy dobozzal jön, és dicsekszik. Képzeld, ez itt az új találmányom, egy borotválkozó automata! Tiszta svédacél pengékkel! Csak beleteszed a fejed és kész!
Grün csodálkozik: Hiszen hogy működhet jól , minden arc, minden ember más?
Mire Kohn büszkén: Ugyan, barátom, csak elsőre!

Hát marketing-sérüléseket is lehet így szerezni könnyen, az biztos!
De a viccen túl, a heti szórólap termést nézve az asztalon azt hiszem, ha meg tudjuk szólítani az embert, ha nem tukmálni és árakciózni akarunk mindenáron, akkor sikeresebb lesz.

A jó szövegírás valóban behozza az árát sokszorosan, így érdemes profikkal megíratni a szórólapot.

A nyomdai ár töredékébe kerül maga a szövegírás, viszont a teljes kampányod sikere múlik ezen. Sok sikeres, vevőszerző szórólapot írtunk már. Ne akarj minta szöveget készen, hiszen Te leszel majd a mérce másoknak!

Bemutatkozó oldal szövegírás

Magadról, a cégedről írni a legnehezebb, ezzel szinte mindenki így van. Elmondom 12 oldalban hogyan érdemes úgy láttatnod magad, hogy a leendő vevőd, ügyfeled szemében hitelessé válj. Segítek abban, hogy kihagyhatatlan lehetőségként tekintsen rád.
Hasznosnak találtad a cikket? Oszd meg:
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Ezeket is érdemes elolvasni

Az álláshirdetés szövegírás titka

Jobmarketing képzés a gyakorlatban Marketing ügynökségként értéket kell teremtenünk  a cégek számára. Jelenleg a legnagyobb értékek egyike a jó munkavállaló, ahogy mondani szokták, a megfelelő ember a megfelelő feladatra. A termékek és a szolgáltatások hirdetésén

Elolvasom a bejegyzést »

A honlap tartalma nem csak szövegből áll

Szövegíróként eddig szinte csak a szövegírásról beszéltem, pedig roppant fontos a tartalommarketing, vagyis egyéb tartalmi elemek rendszere is, hiszen látogatóinkat informálni akarjuk elsősorban. Azt szeretjük, és abban bízunk, amit ismerünk, tehát a webes tartalom létrehozásakor alkalmazkodnunk kell

Elolvasom a bejegyzést »

Hogyan érdemes összerakni egy ütős „Rólunk" oldalt? - e-book letöltése

Töltsd ki az alábbi űrlapot és máris küldöm neked az e-book-ot