Szövegírás

Megrendelőink sokszor mondják: “Hú, pont ezt akartam mondani, csak nem tudtam megfogalmazni ilyen frappánsan!”

Marketing szövegírás

Amiről jól írnak, az esélyesebb arra, hogy megvegyék.
A marketing szövegírás megkülönböztető értéket ad, különlegessé teszi a terméked, szolgáltatásod, céged. A hiteles szavak hidat építenek a vevő és az eladó között. Ha úgy érzed, hogy a potenciális piacodon nem értik, hogy miért jó veled üzletet kötni, akkor beszéljünk.

Szövegíró szolgáltatás

Szövegírást, tartalomstratégiát bármely vállalkozás kérhet: vannak hatékony megoldásaink

  • kis és közepes cégeknek
  • webshop üzemeltetőknek,
  • ipari cégeknek
  • lead-et kereső B2B és B2C szolgáltatóknak
  • helyi marketinget igénylőknek (étterem, bolt)

A klasszikus hosszú reklámszövegíráson át a mobilon is jól működő rövid, blokkos szövegekig, levelekig, hirdetésekig, mindenben van gyakorlatunk.

Mindig a célért dolgozunk, ehhez választunk írástechnikát. 

Vannak hosszú távon, tartós eredményt hozó szövegek, SEO cikkek, tartalommarketing rendszerek és vannak kampányszövegek amik rövid távon dobják meg az eladást.

Mondd, neked most melyik szöveg típus lenne hasznos? Esetleg egy komplett stratégiát szeretnél?


Keress most

Szövegírás, konkurenciakutatással – hogyan lehetek jobb a többieknél?

A szövegírás előtt mindig alaposan tájékozódunk, ez fontos része a munkánknak, csakúgy, mint a szövegkörnyezet, a konkurenseid üzeneteinek áttanulmányozása, hiszen a vevőd velük is találkozik. Ekkor tudunk téged jobbá tenni, ekkor hatásos igazán az online marketing szövegírás.

Frappáns hirdetési szövegek: megtaláljuk és kiemeljük a jó dolgokat, előnyöket.

Néha nem is gondolnád, mi minden lehet előny egy laikusnak! Nem elég jónak lenni, azt el is kell tudni mondani! Az érhető, pozitív stílus, a letisztult és következtess üzenet sikeresebbé tesz.

Mindez könnyebben kiszervezhető, mint gondolnád.

Sokan kételkedve kérdezik, hogyan tudunk az ő szakterületükről írni, külsősként?

Nos, mi nem a terület szakemberei vagyunk, hanem azt tudjuk, hogyan érdemes jól kommunikálni. A szövegírás folyamatának fontos része a témába való betanulás.

Nélkülözhetetlen a Te szaktudásod, hogy a kapott az anyagokat szakmai szemmel nézd át.. Ragaszkodom hozzá, mert így kapja meg azt a többletet, azt a pluszt, amitől a te céged hangja lesz. Hiteles, szakszerű és nagyszerű.

Storytelling szövegírás a marketing lelke

Minden cégnek megvan a maga története, vagy ha még nincs, épp itt az ideje megalkotni és elkezdeni a kommunikálni a piac felé. A tartós eredmények mögött a marketingben mindig egy sikeres történet bontakozik ki. Jó dolgokat jól elmondani a megfelelő embereknek – alkossuk meg a tiedet!

Legfontosabb rész a “piacba illesztés”

Nem arról van szó, hogy a kreatív szövegírás keretében megálmodjuk, mi lesz neked majd jó. Tudnunk kell azt, hogy az adott szöveggel ki mikor, milyen forrásból, milyen szándékkal, milyen előzetes elvárással, vagy tudással találkozik. Egyszerűen mondva: nem mindegy mit, mikor és kinek mondunk.

A forgalmi forrás szerint is változhat a stílus

Nyilván másképp hangzik valami egy Facebook posztban, egy hírlevélben, vagy egy bővebb whitepaper anyagban. Minden marketing csatorna más megfogalmazást, szöveget kíván. A konkurens oldalakat, üzeneteket is megnézzük, illetve kiválasztjuk a kulcsszavakat, keresési kifejezéseket.

5 ok, amiért minket válassz

  1. Ritka az olyan szövegíró, akinek Google Analytics és Adwords vizsgája is van, nagyon célzottan ír. Nálunk van.
  2. 10 éve szinte kizárólag online marketing copywriter munkákkal foglalkozunk, több ezer sikeres cikken vagyunk túl.
  3. Sales oldal, landing oldal, microsite szakszerű szövegezés: írni sokan tudnak, de egy hónap alatt százmillió Ft feletti bevételt hozni egy jó szöveggel már kevesebben. Nekünk már sikerült.
  4. Tartjuk a határidőket és a színvonalat: munkánk soha nem fulladhat érdektelenségbe, vagy ismétlésekbe.
  5. Szakszerűség – minden témát az adott területhez legjobban értő szövegíró kolléga ír, elmélyed benne, foglalkozik vele.ak

Árazásunkról

Mindig a téma ismeretében árazzuk a projekteket, bármennyire is szeretnél itt most látni szövegírás árlistát, az sajnos nem ilyen egyszerű. Az időt árazzuk be, amibe az adott projekt kerül. Meglehetősen jó becsléssel dolgozunk, így gyorsan, pontos árat tudunk adni.

Leütésszám, vagyis mennyiség helyett a minőségi marketing a lényeg

Nem igényelhet ugyanannyi munkát egy építőipari SEO blogcikk, egy webshop tartalom átgondolt felépítése, egy egyedi IT megoldás, vagy orvosi téma. Konkurenciakutatás, kulcsszókutatás, keresési szándék megértése, célcsoport stílusa – érdemi marketing munka így nehezen képzelhető el.

Terjedelmi korlát nélkül

Mindig annyit írunk, amennyi kell, amennyi hatásos. Ha 2 frappáns sor kell egy mobilra optimalizált oldalon, akkor annyit. Ha egy tíz oldalas esettanulmány, vagy blogcikk ad el valamit, akkor annyit fogunk írni. Megsúgom, hogy igazán jó rövid szöveget írni sokkal nehezebb, mint hosszan részletezni a dolgot. Mennyi szövegre van szükség – attól függ ki a célcsoport és mit akarsz értékesíteni nekik. Hüvelykujjszabályként csak annyit tudok mondani, hogy minél összetettebb egy termék, vagy szolgáltatás, annál több és annál jobban felépített stratégiai tartalomra van szükség. Ennek megalkotását is vállaljuk.

Latolgatod, hogy érdemes-e a szövegírást másra bízni?

Miért fizess olyasmiért, amit talán magad is meg tudnál csinálni, ha lenne rá időd? (Vagyis kellene, de nem szeretnél vele foglalkozni.)
Te jobban értesz ahhoz, amit csinálsz, mi a szövegíráshoz, a dolgok kommunikációjához értünk, így a közös munkával rövidebb idő alatt sokkal sikeresebb leszel.

Szövegírás Referenciák

Mivel eddigi online marketing munkánk során mindent archiváltunk, szinte bizonyos, hogy van olyan téma, szövegtípus ami valamennyire közel áll ahhoz, amivel te foglalkozol, vagy amilyet szeretnél.
Ha tudjuk, mire vagy kíváncsi, akkor mutatunk szövegírás referenciát, akár többet is. Természetesen név és nélkül, mivel mindenkivel szemben él a titoktartás, viszont gyakran tudjuk, hogy az adott anyag hogyan teljesített.

Szövegírás próbamunka lehetőség blogcikkre

Ez egy döntő érv lehet mellettünk. Ha eljutottunk az ajánlatadásig, de az elfogadás és leszerződés előtt meg szeretnél bebizonyosodni arról, hogy valóban azt a stílust és szövegminőséget adjuk, amit keresel, írunk egy rövid blogcikket  egyeztetés szerint.

Ezt javítjuk is két körben, ugyanúgy, ahogy a normál munkákat. Ha nem fogadod el, akkor nem kell kifizetni és nem jelent semmiféle kötelezettséget. Ha elfogadod, felhasználod, ez lehet a közös munkánk egyik első darabja. A próbamunkát, mint lehetőséget csak blogcikkre és csak 50.000 Ft rendelési összeg felett biztosítjuk. nem auttomatikus, pusztán egy lehetőség, amit akkor ajánlunk fel, ha erre valóban szükség van.

Szeretnék bővebb információt kérni a szövegírásról!

A szövegírás ára mindig a projekt részleteitől függ. Akkor tudunk a leggyorsabban pontosan árazni, ha hozol briefet a szövegírás előtt.  Korrekt feltételeket kínálunk: minőségi, egyedi szöveget írunk elérhető áron több javítási körrel, garanciával, titoktartással.

Kattints ide