Szövegírás segítség webfejlesztő cégek számára

Kulcsrakész tartalmat írunk, amit a macerás ügyfél is imádni fog!

Ugye többször is előfordult, hogy az ügyfél honlapot, webáruházat rendelt, és azért csúszott a projekt, mert nem volt képes időben leadni a szövegeit? Heteket totyorgott apró részleteken?

Hogy azért nem tudtál neki számlázni, mert függőben volt még maga a tartalom?
• Te jó ég, ez azt sem tudja mit akar!
• Ötször átíratná, extra oldalakat kér!
• Lemásoltat valamit, amit látott valahol, de nem is neki való!
• Félmondatokat ad le, vagy egy nagyregényt!
• Beleőszül a grafikus a folyamatos áttördeltetésbe!

Ha már neked is volt hasonló ügyfeled, akkor tudod, hogy mennyire fontos a jól megírt, odakészített tartalom, mennyi idődet és energiádat szívják el a fenti esetek.
Olyannal is találkoztunk már, aki végül azért nem rendelt weboldalt, mert képtelen volt kitalálni, hogy mit is kellene neki oda írnia, megrettent a feladattól. De ez többé nem fordulhat elő!


Tartalommarketing ügynökség

Tökéletesen tisztában vagyunk a folyamatosan frissülő SEO kritériumokkal és marketinges újságírókként a tartalom fontosságával, a netes trendekkel, valamint az emberi tényezőkkel is.

Előfordult már hogy elkészült a honlap, de nem tudott vele mit kezdeni az ügyfél és később titeket okolt az online kudarcáért? Honlapszövegíróként sajnos naponta hallom, hogy hiába költött magára az oldalra, szép is, jó is, de nem termel hasznot, mert a tartalommal gond van.

Elképesztő, hogy némelyek elvárnák egy webdizájnertől, fejlesztőtől, vagy urambocsá grafikustól, hogy a szöveget is szolgáltasson a weboldalhoz csak úgy!

Megoldás: sitemap-ra illesztett SEO szövegírás

Kulcsrakész tartalmat építünk az ügyfél kívánsága, vagy a Te kívánságod szerint. Ha kéred, akkor láthatatlanul, név nélkül. Kulcsszavakat szűrünk, megírjuk, utánajárunk, ha kell interjút is készítünk, vagy átírunk egyedire meglévő tartalmat. Képet és videót is tartalmilag optimalizálunk, alt tagok, file nevek, leírások, stb.

SALES szövegírás

Jó konverziót hozó „kutyanyelv” oldalak, Adwords landingok, és a hozzá tartozó DM kampányok megírását is vállaljuk referenciákkal.

Mit jelent a külsős szövegírás a számodra?
A Te munkád lesz hatékonyabb és egyszerűbb, több projektre lesz időd.
Az ügyfél azt kapja, ami jó neki, és az egyeztetéses macerát, korrektúrát mi végezzük, ha kell „kiszedjük belőle a sztorit”. Ütős ajánlatot gyártunk egy hétköznapi termékből is marketinges szemmel nézve.

Rendszerben kapod a szövegeket
Minden oldal külön egységes formájú file-ban (kérés szerint: doc, txt, html) , rendszerezve leadva, meta tagokkal, H tagokkal, így a webmester keze alá dolgozunk. Mindenből mentett verziókkal, sorozatszámmal, nyilvántartással.

Tartalmi SEO-t is szeretnél?

Akkor félmondatokból is megértjük egymást! Adod a kulcsszólistát, fő szavakat, kifejezéseket valamint a longtailt, és mi pontos százalékok alapján beleszőjük a szövegbe a megfelelő helyekre.

De vajon ki mondja ezt, nem átverés az egész?
Mi csak és kizárólag tartalomfejlesztéssel foglalkozunk, az ország egyik első tartalommarketing ügynöksége vagyunk. Nem amatőr főiskolás szövegíró, nem reklámügynök, nem médiaügynök, nem is weboldalkészítő. Három lelkes és korrekt online újságíró, aki azért tanulja (sosem múltidőben) a keresőoptimalizálást, mert érdekli, hogyan lehet hatékony az a szöveg, amit megírt, hogyan tud a legjobban segíteni.

Hivatásszerűen és főállásban végezzük ezt a munkát, és ez így is marad. Garanciát vállalunk minden sorért, és folyamatosan megtalálhatók, elérhetők és számlaképesek vagyunk. Normánk az azonnali reagálás.

Maximális, szerződésben kötött titoktartás.
Bármi, ami tudomásunkra jut a munka során, az kifelé tabu. Erre garanciát vállalunk, még az ügyfél, vagy partner nevére is.
Keress minket, ha szeretnél kényelmesen, a kezed alá adott keresőoptimalizált tartalmakkal dolgozni! Erősítsd meg cégedet egy korrekt háttércsapattal, akiket bármikor hívhatsz.

Együttműködési feltételeket, lehetőségeket egy személyes, vagy SKYPE tárgyaláson tudunk egyeztetni. Referenciákat is ekkor mutatunk téma szerint, illetve kérhetsz ingyenes próbamunkát is.
És még valami: Semmit nem veszthetsz. Te leszel eredményesebb, ha a szíveden viseled az ügyfeleid weboldalának sikerét, az ügyfél hozzád fogja kötni minden jó élményét a weboldalával kapcsolatban.