Szövegírás, tartalommarketing profiktól

Szövegírás

Megrendelőink sokszor mondják: “Hú, pont ezt akartam mondani, csak nem tudtam megfogalmazni ilyen frappánsan!”

Weboldal szövegírás

Az ütős marketing szövegírás művészet, ami bevételt hoz cégednek. A szövegíró a téma lelkét ragadja meg a honlapszövegírás során, hiszen bele kell élnie magát a vevőd helyzetébe.

Mindent elkövetünk azért, hogy figyelemfelkeltő, az adott helyzetre és vevőtípusra szabott üzenet, weblap szöveg, cikk, tartalommarketing készüljön. A klasszikus reklámszövegíráson át a mobilon is jól működő rövid, blokkos szövegszerkezetekig mindenben van gyakorlatunk: vannak jó ötleteink kis családi cégeknek és nagyvállalatnak is.

Mindig a célért dolgozunk, ehhez választunk írástechnikát. Vannak hosszú távon, tartós eredményt hozó szövegek, SEO cikkek, tartalommarketing rendszerek és vannak kampányszövegek amik rövid távon dobják meg az eladást. 

Mondd, neked most melyik szövegírás kellene? Mindkettő? Akkor beszéljük meg!

Marketing szövegírás stílusosan

Bemutatkozó szöveg: cégismertető, ``rólunk oldal``, termékek ismertetése, pozitív kép kialakítása.

Sales oldal szövegírás: írni sokan tudnak, de egy hónap alatt százmillió Ft feletti bevételt hozni egy jó szöveggel már kevesebben. Nekünk már sikerült.

Céges blog szövegírás: ha nincs időd, mi segítünk! Tartalomstratégiád részeként PR cikk, blogcikk írás SEO szempontok szerint is.

Webshop kategóriák, termékleírások, SEO és marketing szövegírás.

Szövegírás és tartalommarketing – hogyan lehetek jobb a konkurenciámnál?

A szövegírás előtt mindig alaposan tájékozódunk, ez fontos része a munkánknak, csakúgy, mint a szövegkörnyezet, a konkurenseid üzeneteinek áttanulmányozása, hiszen a vevőd velük is találkozik. Ekkor tudunk téged jobbá tenni, ekkor hatásos igazán az online marketing szövegírás.

A webszövegírás soán megtaláljuk és kiemeljük a jó dolgokat. Néha nem is gondolnád, mi minden lehet előny egy laikusnak! Nem elég jónak lenni, azt el is kell tudni mondani!

A szövegírás és a tartalommarketing könnyebben kiszervezhető, mint gondolnád. Sokszor halljuk azt, hogy “Hú, pont ezt akartam mondani, csak nem tudtam megfogalmazni ilyen frappánsan!”

Szövegírás profikkal – Miért minket válassz?

Ritka az olyan szövegíró, akinek Google Analytics és Adwords vizsgája is van, nagyon tudja, mit miért ír. Nálunk van.

Gyakorlott: 10 éve szinte kizárólag online marketing szövegírással foglalkozunk, több ezer cikken vagyunk túl.

Tartjuk a határidőket és a színvonalat: a szövegírás soha nem fulladhat érdektelenségbe, vagy ismétlésekbe.

SEO szövegírás - keresőoptimalizálással is foglalkozunk, tudatos, tartalmi felépítéssel adott keresési kifejezésekre.

Több szövegíró dolgozik, minden témát az adott területhez legjobban értő kolléga ír, elmélyed benne, foglalkozik vele.

Nyelvhelyesség, olvasószerkesztés - ez több annál, amit a Word helyesírás-ellenőrzője tud. Nyelvész segítőnk is van.

Szövegírás árak

Mindig a téma ismeretében árazzuk a projekteket, bármennyire is szeretnél látni szövegírás árlistát, az sajnos nem ilyen egyszerű. Az időt árazzuk be, amibe az adott projekt kerül. Más egy lakossági szolgáltatásos blogcikk, egy webshop seo tartalom felépítése, egy egyedi IT megoldás, vagy orvosi téma.

Olyan, mintha egy építésznek azt mondanád, hogy szeretnél egy házat. Ő is kérdezni fog előtte, nem vág rá rögtön egy számot. A webszövegírás is olyan, mint az a bizonyos ház.

Legyünk őszinték: a jó szöveg több pénzt hoz, a rossz szöveg meg drága.

Miért fizess olyasmiért, amit talán magad is meg tudnál csinálni, ha lenne rá időd? A tapasztalatunk azt mutatja, hogy ez nem így van, mert esélyes, hogy mi jóval rövidebb idő alatt érünk el eredményeket. A hirdetések, a CPC, (pl. a Google Ads, régebbi nevén Adwords) a gyengébb weboldalakra jóval többe kerül,  mint azokra, amelyek relevánsabbak és már elsőre képesek jobban megfogni a vevőt.

Szövegírás Referenciák

Mivel eddigi online marketing munkánk során mindent archiváltunk, szinte bizonyos, hogy van olyan téma, ami valamennyire közel áll ahhoz, amivel te foglalkozol. Itt a honlapszövegírás oldalon csak pár darab van, az archívumunkban sok ezer szöveges file. Ha tudjuk, mire vagy kíváncsi, akkor mutatunk, akár többet is. Természetesen név és egyéb adatok nélkül, mivel mindenkivel szemben él a titoktartás.

Próbamunka lehetőség

Ez egy döntő érv lehet mellettünk. Ha eljutottunk az ajánlatadásig, de az elfogadás és leszerződés előtt meg szeretnél bebizonyosodni arról, hogy valóban azt a stílust és szövegminőséget adjuk, amit keresel, írunk egy rövid próbaanyagot egyeztetés szerint.

Ezt javítjuk is 2 körben, ugyanúgy, ahogy a normál munkákat. Ha nem fogadod el, akkor nem kell kifizetni és nem jelent semmiféle kötelezettséget. Ha elfogadod, felhasználod, ez lehet a munkánk egyik első darabja. A próbamunkát, mint lehetőséget csak 50.000 Ft rendelési összeg felett biztosítjuk.

Szeretnék bővebb információt kérni a szövegírásról!

A szövegírás ára nem leütésszámra megy, hanem mindig az adott projektet árazzuk be. Korrekt feltételeket kínálunk: minőségi, egyedi szöveget írunk elérhető áron több javítási körrel, garanciával, titoktartással.