Tartalommarketing keresőoptimalizáló cégeknek

Szövegírással sokan foglalkoznak, de a jó SEO tartalomfejlesztéshez kell tudni azt is, hogy mit és miért teszünk a szöveggel. Nekünk ezt nem kell hosszasan a szánkba rágnod.

SEO-s cég vagy?

Akkor félmondatokból is megértjük egymást! Adod a kulcsszólistát, fő szavakat, kifejezéseket valamint a longtailt, és mi pontos százalékok alapján beleszőjük a szövegbe a megfelelő helyekre.

Ha velünk dolgozol, akkor többé nem kell ilyenekkel törődnöd!
• Összevissza másolt cikkeket küld!
• Átírja, pont a kulcsszavakat törölteti ki!
• Félmondatokat ad le, vagy nem releváns szóáradatot!
• Képtelen ütemesen adni a tartalmat!

De vajon ki mondja ezt, nem átverés az egész?
Mi csak és kizárólag tartalomfejlesztéssel foglalkozunk, az ország egyik első tartalommarketing ügynöksége vagyunk. Nem amatőr alkalmi főiskolás szövegíró, nem reklámügynök, nem médiaügynök, nem is weboldalkészítő. Három lelkes és korrekt online újságíró, aki azért tanulja (sosem múltidőben) a keresőoptimalizálást, mert érdekli, hogyan lehet hatékony az a szöveg, amit megírt, hogyan tud a legjobban segíteni. Mindezt elfogadható áron.

Content marketing ügynökség

Hivatásszerűen és főállásban végezzük ezt a munkát, és ez így is marad. Garanciát vállalunk minden sorért, és folyamatosan megtalálhatók, elérhetők és számlaképesek vagyunk. Normánk az azonnali reagálás.

Rendszerben kapod a szövegeket
Minden oldal külön egységes formájú file-ban (kérés szerint: doc, txt, html) , rendszerezve leadva, meta tagokkal, H tagokkal, így a webmester keze alá dolgozunk. Mindenből mentett verziókkal, sorozatszámmal, nyilvántartással.

Kiegészító SEO elemeket is írunk
Képek, videók, hangfájlok optimalizálását is vállaljuk “alt” tagokkal, video descriptionokkal, felkonferáló kulcsszavas anyagokkal.
Meglévő oldalak hiányzó meta elemeit is pótoljuk, megírjuk kérés szerint.
Linkszövegírást vállalunk, illetve seo cikkírást csomagban is.

Többé nem lesz gond a tartalommal, és mindezt jó áron, garantált feltételekkel kapod!