Weboldal készítés

Weboldal készítés, honlapkészítés ROI marketing szemlélettel

A szöveges tartalmon túl az online jelenéted alapját képező weboldalt ismegcsináljuk neked. Weboldal készítés előtt ha kéred, online marketing tanácsadás keretében pontosítjuk a paramétereket. Fontos, hogy maximálisan kiszolgálja az üzleti céljaid.

Miért mi? – mert a szövegírás a dolgok csupán harmada. 

A megfelelő technika és a funkcionális, szép webdesign ugyanúgy a felhasználói élmény részét alkotják. Hiba lenne bármelyiket is prioritássá tenni. Azért válassz minket, mert mi marketinges szemmel nem csak magára a weboldalkészítésre koncentrálunk, hanem marketing tanácsadás során tervezzük az oldalad „valódi életét” – amikor már élesben kell jól teljesítenie.

Pénztermelő weboldal készítés, jó felhasználói élménnyel, jó marketinggel

WordPress weboldal készítés SEO szövegírás, mérések: komplex anyagot is adunk, ha így szeretnéd: 11 éve foglalkozunk weboldal, webdesign készítéssel, ebből 10 éve WordPress alapon dolgozunk.  

Rengeteg témával dolgoztunk már, de az elsődleges iránnyá az ipari marketing anyagai váltak, ezekben vagyunk sokkal jobbak az átlagosnál.

Landing oldal készítés, microsite, landing page készítés

Ha szeretnéd, a teljes marketing anyagot egyben elkészítjük: Megalkotjuk az üzenetet: megírjuk a szöveget, elkészítjük a célpiacra kihegyezett landing page marketing kampány  oldaladat, melybe a méréseket is betesszük. Innentől a tied, a saját domainen.

“Az én weboldalam, az én váram”

Az alapvető dolgokat megtanítjuk: egy képet, egy címsort bármikor meg tudszt változtatni, egy árat ki tudsz cserélni, egy blogcikket tudsz publikálni. Ehhez nem kell programozói tudás. Azonban a többit érdemes szakemberre bízni. Nem annyival drágább, mint amekkora kárt te magad tudsz okozni a hozzá nem értéssel.

Weboldal karbantartás, üzemeltetés, webmesteri feladatok

A weboldal elkészítése után külön megállapodás szerint folyamatosan számíthatsz a weboldal készítőjére, karbantartja neked. Ez a weboldal support lényege. Elvégezzük a frissítéseket, segítünk naprakészen tartani új weboldalad. Ha új funkciókat szeretnél, azt is betesszük, illetve átalakítjuk.

Szeretnék bővebb információt kérni

Mindig az adott projektet árazzuk be. Korrekt feltételeket kínálunk: minőségi, egyedi weboldalakat és szöveget hozzá. Akár komplett kampányt is.


Kattints ide