Weboldalkészítés

Honlapkészítés ROI marketing szemlélettel

A szöveges tartalmon túl az online jelenéted alapját képező weboldalt ismegcsináljuk neked. A weboldal készítés előtt ha kéred, online marketing tanácsadás keretében pontosítjuk a paramétereket. Fontos, hogy maximálisan kiszolgálja az üzleti céljaid.

Miért mi? – mert a szövegírás a dolgok csupán harmada. 

A megfelelő technika és a funkcionális, szép webdesign ugyanúgy a felhasználói élmény részét alkotják. Hiba lenne bármelyiket is prioritássá tenni. Azért válassz minket, mert mi marketinges szemmel nem csak magára a weboldalkészítésre koncentrálunk, hanem tervezzük az oldalad “valódi életét” – amikor már élesben kell jól teljesítenie.

Pénztermelő weboldalakat készítünk, jó felhasználói élménnyel

WordPress weboldal készítés szövegírással: komplex anyagot is adunk, ha így szeretnéd: 11 éve foglalkozunk weboldal, webdesign készítéssel, ebből 10 éve WordPress alapon dolgozunk. 

Landing oldal készítés, microsite, sales oldal készítés

Ha szeretnéd, a teljes marketing anyagot egyben elkészítjük: Megalkotjuk az üzenetet,megírjuk a szöveget, elkészítjük az üzenetet legjobban átadó landing oldalt, melybe a méréseket is betesszük. Innentől a tied, a saját domainen.

“Az én weboldalam, az én váram”

Az alapvető dolgokat megtanítjuk: egy képet, egy címsort bármikor meg tudszt változtatni, egy árat ki tudsz cserélni, egy blogcikket tudsz publikálni. Ehhez nem kell programozói tudás. Azonban a többit érdemes szakemberre bízni. Nem annyival drágább, mint amekkora kárt te magad tudsz okozni a hozzá nem értéssel.

Weboldal karbantartás, üzemeltetés, webmesteri feladatok

A weboldal elkészítése után külön megállapodás szerint folyamatosan számíthatsz a weboldal készítőjére, karbantartja neked.. Elvégezzük a frissítéseket, segítünk naprakészen tartani új weboldalad. Ha új funkciókat szeretnél, azt is betesszük, illetve átalakítjuk.

Szeretnék bővebb információt kérni a szövegírásról!
A szövegírás ára nem leütésszámra megy, hanem mindig az adott projektet árazzuk be. Korrekt feltételeket kínálunk: minőségi, egyedi szöveget írunk elérhető áron több javítási körrel, garanciával, titoktartással.