Weboldal készítés

Weboldal készítés, honlapkészítés ROI marketing szemlélettel

A szöveges tartalmon túl az online jelenéted alapját képező weboldalt ismegcsináljuk neked. Weboldal készítés előtt ha kéred, online marketing tanácsadás keretében pontosítjuk a paramétereket. Fontos, hogy maximálisan kiszolgálja az üzleti céljaid.

Miért mi? – mert a szövegírás a dolgok csupán harmada. 

A megfelelő technika és a funkcionális, szép webdesign ugyanúgy a felhasználói élmény részét alkotják. Hiba lenne bármelyiket is prioritássá tenni. Azért válassz minket, mert mi marketinges szemmel nem csak magára a weboldalkészítésre koncentrálunk, hanem tervezzük az oldalad “valódi életét” – amikor már élesben kell jól teljesítenie.

Pénztermelő weboldal készítés, jó felhasználói élménnyel, jó marketinggel

WordPress weboldal készítés SEO szövegírás, mérések: komplex anyagot is adunk, ha így szeretnéd: 11 éve foglalkozunk weboldal, webdesign készítéssel, ebből 10 éve WordPress alapon dolgozunk. 

Landing oldal készítés, microsite, landing page készítés

Ha szeretnéd, a teljes marketing anyagot egyben elkészítjük: Megalkotjuk az üzenetet: megírjuk a szöveget, elkészítjük a célpiacra kihegyezett landing page marketing kampány  oldaladat, melybe a méréseket is betesszük. Innentől a tied, a saját domainen.

“Az én weboldalam, az én váram”

Az alapvető dolgokat megtanítjuk: egy képet, egy címsort bármikor meg tudszt változtatni, egy árat ki tudsz cserélni, egy blogcikket tudsz publikálni. Ehhez nem kell programozói tudás. Azonban a többit érdemes szakemberre bízni. Nem annyival drágább, mint amekkora kárt te magad tudsz okozni a hozzá nem értéssel.

Weboldal karbantartás, üzemeltetés, webmesteri feladatok

A weboldal elkészítése után külön megállapodás szerint folyamatosan számíthatsz a weboldal készítőjére, karbantartja neked. Ez a weboldal support lényege. Elvégezzük a frissítéseket, segítünk naprakészen tartani új weboldalad. Ha új funkciókat szeretnél, azt is betesszük, illetve átalakítjuk.

Szeretnék bővebb információt kérni

Mindig az adott projektet árazzuk be. Korrekt feltételeket kínálunk: minőségi, egyedi weboldalakat és szöveget hozzá. Akár komplett kampányt is.