Rólam

VEVŐÜL BESZÉLEK

Nun Monika online marketing és SEO tanácsadó, szövegíró

Az online világ előtt, a 90-es években volt már grafikai és reklámstúdióm, a tervezés mellett hagyományos marketing eszközökkel dolgoztunk. Később újságíró lettem, több magazinnak írtam többek közt PR cikkeket is.

A hazai piacon az elsők között 2007-ben kezdtem az online marketing szövegírást, mert akkor merült fel az igény, hogy jobb weboldalakat kell írni.

A klasszikus amerikai copywriter képzések után egyenes út vezetett a tartalmi keresőoptimalizáláshoz, ma már a munkáim nagy részét ez teszi ki.

Jelenleg is folyamatosan külföldi, elsősorban amerikai forrásokból hozom el számodra a legújabb SEO, PPC, email marketing trendeket.

Specialitásom az érdeklődési, keresési adatokon alapuló, tűpontosan célpiacra szabott marketinganyagok írása. Különösen B2B és ipari területen.

Marketing tanácsadóként az eladási rendszered kommunikációjában segítek a stratégiától kezdve, az anyagok tényleges megírásán át, a kampányok méréséig és optimalizálásáig.

ROI szemlélet: A lényeg, hogy megérje velem csináltatni az online marketing kampányaidat.

Növeljük a forgalmadat együtt!

Nun Monika marketing szövegíró

Beszéljünk arról, hogy mi tenne Téged elégedetté

Ha nincs annyi vevőd, leaded, amennyit szeretnél, ha optimalizálnád az értékesítésed, akkor nézzük meg, mit lehet tenni. Látatlanban nem tudok ígérni semmit, de meg lehet találni azt a megoldást, ami az adott helyzeten javít.

MESTERSÉGES INTELLIGENCIA – ADATOK – TAPASZTALAT

Kattints ide!