Rólam

Nun Monika online marketing szövegíró

Vevőül beszélek
Amiről jól írnak, az esélyesebb arra, hogy megvegyék.
A marketing szövegírás megkülönböztető értéket ad, különlegessé teszi a terméked, szolgáltatásod, céged.

Okot adok a vevőidnek a vásárlásra. Abban tudok segíteni, hogy aki olvassa úgy érezze, hogy hozzád fordulni a lehető legjobb döntés a világon.

A történetem röviden:

Az online világ előtt, a 90-es években volt már grafikai és reklámstúdióm, a tervezés mellett hagyományos marketing eszközökkel dolgoztunk. Ez a világ egy válással véget ért. Később újságíró lettem, több magazinnak írtam többek közt PR cikkeket is.
A hazai piacon az elsők között 2007-ben kezdtem az online marketing szövegírást, mert akkor merült fel az igény, hogy jobb weboldalakat kell írni.
A klasszikus amerikai copywriter képzések után egyenes út vezetett keresőoptimalizált tartalomíráshoz, marketing szövegíráshoz.

Jelenleg is folyamatosan külföldi, elsősorban amerikai forrásokból hozom el számodra a legújabb SEO, PPC, email marketing trendeket.

A klasszikus sales szövegek mellett specialitásom az érdeklődési, keresési adatokon alapuló, tűpontosan célpiacra szabott marketinganyagok írása.

Marketing szövegíróként az eladási rendszered kommunikációjában segítek a stratégiától kezdve, az anyagok tényleges megírásán át, a kampányok méréséig és optimalizálásáig.

ROI szemlélet: A lényeg, hogy megérje velem csináltatni az online marketing kampányaidat.

Csak Veled együtt lehetek sikeres, a Te vevőid közvetve az enyémek is. Ideális, ha szeretünk együtt dolgozni.

Növeljük a forgalmadat együtt!

Nun Monika marketing szövegíró
Szeretnék bővebb információt kérni a szövegírásról!
A szövegírás ára nem leütésszámra megy, hanem mindig az adott projektet árazzuk be. Korrekt feltételeket kínálunk: minőségi, egyedi szöveget írunk elérhető áron több javítási körrel, garanciával, titoktartással.