Google Adwords

Miért előnyös, ha szövegíró is részt vesz a Google Ads kampánykezelésben?

A Google Ads (AdWords) nem más, mint fizetett hirdetések a Google rendszerében. A hirdetések révén felkerülhetsz a Google találati lista első helyére is, akár már a hirdetések elindításának napján. A Google hirdetések megjelenéséért nem, csakis a kattintásokért kell fizetni.

Az Adwords hirdetések ára a céloldali élménytől is függ

A kattintások költsége eltérő, mert a rendszer aukció alapon működik. Minden egyes hirdetés megjelenésénél egy aukció megy végbe. A versenytársak által ajánlott kattintási áron kívül sokat számít a minőségi mutató melyet a hirdetések és a weblap relevanciája alapján számít ki a rendszer.

Marketing szövegírással a célcsoportot szólítjuk meg

A kampány kezelés során rendszeres optimalizálással növekszik a minőségi mutató így egyre olcsóbbak a kattintások. Folyamatosan kizárjuk azokat a célzásokat melyek nem hoznak eredmény, így azonos költségből több ügyfelet tudunk szerezni.

Már használod de jobb eredményeket szeretnél elérni vele?

A megfelelően beállított, és folyamatosan optimalizált fiók, sokkal költséghatékonyabban működik, a pontosabban beállított célcsoport kisebb költségek mellett, több vásárlást és megrendelést eredményez. Ezért fontos, hogy egy profi online marketing ügynökséget bízzon meg a kampány kezeléssel, így a kifizetett munkadíj többszörösen megtérül és az Ön értékes ideje is felszabadul.

Konverzió optimalizálás

Nem a kattintás ára a lényeg, hanem az, hogy mennyi kattintásból lesz vevőd. A vevőnek ki kell termelnie az összes olyan kattintás árát is, ami nem konvertált.

Ez azt jelenti, hogy ha pl. 4%-os a konverzió, akkor egy vevő megszerzése 25 kattintás árába kerül.  Innen már nem szövegírás kérdés, hanem matek.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

A költségek egyik része az, amit a Google-nek fizet a kattintások után. Azt természetesen Ön szabja meg, hogy havonta mennyit szán hirdetésekre, de teszünk rá javaslatot. A költségek másik része pedig az Google Ads kampány kezelés díja, melyet a fiókja kezeléséért és folyamatos optimalizálásáért fizet.

Google kampány hirdetéskezelés

Már kezdéskor átvizsgáljuk weblapodés javaslatot teszünk a szükséges változtatásokra, hogy maximalizálni tudjuk az eredményeket.

Szeretnék bővebb információt kérni a szövegírásról!
A szövegírás ára nem leütésszámra megy, hanem mindig az adott projektet árazzuk be. Korrekt feltételeket kínálunk: minőségi, egyedi szöveget írunk elérhető áron több javítási körrel, garanciával, titoktartással.