DM levél, hírlevél szövegírás

Hírlevél készítés, DM hírlevél marketing kampány írás

Vajon lehetséges hétről hétre eladni DM levél, hírlevél által? Marketingügynökségünk partnered lesz abban, hogy ez sikerüljön. Célunk, hogy a lehető legtöbb és legjobb minőségű konverziót/leadet/eladásokat generáljuk a számodra.

 

Bevételnövelő hírlevél marketing szövegírás, levélsorok írása

A hírlevél szövegírás nem pusztán szövegíró munka, a szövegírás a feladat fele kb. A többi a hírlevél szerkesztés gondos beállítása, tesztelése, illetve a kapott eredmények vizsgálata. Lehet cégbemutató levél, heti céges levél, ajánlattal, vagy marketing levél, ami kiküldésre kerül – lényeg a mérhető eredmény.

 

Hírlevél készítés közben a kimenő linkeket megcímkézzük, URL paraméterezéssel látjuk el. Analyticsben után tudjuk követni a hírlevél, mint forgalmi forrás adatait, vagyis hogyan viselkedtek, mit vettek, hol léptek ki az oldalból a látogatók.   Az online marketing ügynökségünk feladata, hogy megtalálja neked azt a hangot, amivel jól tudsz kommunikálni a látogatóiddal és adja is hozzá a hírlevélküldés szolgáltatást.

TELJESKÖRŰ TITOKTARTÁST VÁLLALUNK

A hírlevelezés során kapcsolatba kerülhetünk személyes adatokkal, e-mail listákkal, nevekkel, stb. Illetve látunk eredményeket, adatokat, forgalmakat is. Ezekre maximális és szerződésben lefektetett adatkezelési titoktartást írunk alá.

Mit fogunk kérdezni, ha megkeresel minket hírlevél írás kapcsán?

Van-e már hírlevél listád és kommunikálsz-e a feliratkozóiddal? Csoportosítva, szegmentálva van-e, vagy csak egyben minden cím? Mikor épült a lista? Milyen hírlevélküldőt használtál eddig?  – az sem baj, ha ezekre nem tudsz válaszolni, akkor is el lehet kezdeni a hítlevél marketinget. Spamelést, jogtalan adatkezelést nem vállalunk, ezért nincs eladó listánk sem.

 

Kiszervezett marketing

A hírlevél írás a rendszeres online marketing munkánk része, ami pontosan mérhető és definiálható, tehát kiszervezhető. Ez azonban csak úgy megy, ha partnerként tekintesz ránk. Látatlanban nem ígérhetünk semmit, de ha már vannak adatok, a hírlevél marketing javítható, célozható, alakítható.  Hírlevél optimalizálás: mi nagyon szeretünk tesztelni, hogy a jónál is jobbat hozzunk ki egy kampányból.

A céges hírlevél egy speciális és nagyon személyre szabott csatorna, amin marketing kommunikáció folyik,  így összhangban kell lennie az összes többivel. Mi ezért marketing rendszerekben gondolkodunk. Ügyfeleink azért szeretnek minket, mert a kreatív megoldásokat a korszerű digitális marketing eszközökkel együtt és egyszerre kapják meg, átlátható és követhető eredmények dokumentálásával.

Beszéljük meg, milyen hírlevél írásra van szükség, milyen online marketing eredménnyel lennél elégedett!

A hírlevélküldés ára mindig személyre, cégre szabott marketing munkát takar, vállalhatatlan lenne tarifatáblázatot feltennünk. Árajánlatot egyeztetés után a feladat ismeretében munkanapokon pár órán belül küldünk. Lépj kapcsolatba velünk és kérdezz bátran, kérj ajánlatot!

Online marketing erősségeink

Hírlevél készítés

Kiteszteljük mi az, amit a legmagasabb arányban nyitnak meg. Ez a jó hírlevél marketing egyik alapköve, hogy olvasásra csábítson, hogy esélyünk legyen a figyelmére.

Cégbemutató levél

Ha elsőre szeretne jó benyomást tenni, a hírlevél szerkesztés mindenképpen profi kell, hogy legyen. Marketing szövegíróink segítenek!

Mobilbarát hírlevél

A levelek nagy részét már mobilon olvassák. A hírlevél szövegírás és a reszponzív hírlevélsablon tervezés során az olvashatóságra és a jó élményre ügyelünk.

DM hírlevél marketing

Online marketing  levélkampányok, folyamatok tervezése KKV cégek számára. Márkaépítés, párbeszéd a vevőiddel, amihez a hírlevél írás is kell.