Szövegírás | DM levél, hírlevél marketing
Olyan hírlevelet szeretne ami célba ér? Cégbemutató levél, céges hírlevél marketing kampány szövegírás. Hírlevél készítés, hírlevél küldés, nézze meg!
online marketing, hírlevél
3215
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3215,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

DM levél, hírlevél szövegírás

Hírlevél készítés, DM hírlevél marketing kampány írás

Vajon lehetséges hétről hétre eladni DM levél, hírlevél által? Marketingügynökségünk partnered lesz abban, hogy ez sikerüljön. Célunk, hogy a lehető legtöbb és legjobb minőségű konverziót/leadet/eladásokat generáljuk a számodra.

 

Bevételnövelő hírlevél marketing szövegírás, levélsorok írása

A hírlevél szövegírás nem pusztán szövegíró munka, a szövegírás a feladat fele kb. A többi a hírlevél szerkesztés gondos beállítása, tesztelése, illetve a kapott eredmények vizsgálata. Lehet cégbemutató levél, heti céges levél, ajánlattal, vagy marketing levél, ami kiküldésre kerül – lényeg a mérhető eredmény.

 

Hírlevél készítés közben a kimenő linkeket megcímkézzük, URL paraméterezéssel látjuk el. Analyticsben után tudjuk követni a hírlevél, mint forgalmi forrás adatait, vagyis hogyan viselkedtek, mit vettek, hol léptek ki az oldalból a látogatók.   Az online marketing ügynökségünk feladata, hogy megtalálja neked azt a hangot, amivel jól tudsz kommunikálni a látogatóiddal és adja is hozzá a hírlevélküldés szolgáltatást.

TELJESKÖRŰ TITOKTARTÁST VÁLLALUNK

A hírlevelezés során kapcsolatba kerülhetünk személyes adatokkal, e-mail listákkal, nevekkel, stb. Illetve látunk eredményeket, adatokat, forgalmakat is. Ezekre maximális és szerződésben lefektetett adatkezelési titoktartást írunk alá.

Mit fogunk kérdezni, ha megkeresel minket hírlevél írás kapcsán?

Van-e már hírlevél listád és kommunikálsz-e a feliratkozóiddal? Csoportosítva, szegmentálva van-e, vagy csak egyben minden cím? Mikor épült a lista? Milyen hírlevélküldőt használtál eddig?  – az sem baj, ha ezekre nem tudsz válaszolni, akkor is el lehet kezdeni a hítlevél marketinget. Spamelést, jogtalan adatkezelést nem vállalunk, ezért nincs eladó listánk sem.

 

Kiszervezett marketing

A hírlevél írás a rendszeres online marketing munkánk része, ami pontosan mérhető és definiálható, tehát kiszervezhető. Ez azonban csak úgy megy, ha partnerként tekintesz ránk. Látatlanban nem ígérhetünk semmit, de ha már vannak adatok, a hírlevél marketing javítható, célozható, alakítható.  Hírlevél optimalizálás: mi nagyon szeretünk tesztelni, hogy a jónál is jobbat hozzunk ki egy kampányból.

A céges hírlevél egy speciális és nagyon személyre szabott csatorna, amin marketing kommunikáció folyik,  így összhangban kell lennie az összes többivel. Mi ezért marketing rendszerekben gondolkodunk. Ügyfeleink azért szeretnek minket, mert a kreatív megoldásokat a korszerű digitális marketing eszközökkel együtt és egyszerre kapják meg, átlátható és követhető eredmények dokumentálásával.

Beszéljük meg, milyen hírlevél írásra van szükség, milyen online marketing eredménnyel lennél elégedett!

A hírlevélküldés ára mindig személyre, cégre szabott marketing munkát takar, vállalhatatlan lenne tarifatáblázatot feltennünk. Árajánlatot egyeztetés után a feladat ismeretében munkanapokon pár órán belül küldünk. Lépj kapcsolatba velünk és kérdezz bátran, kérj ajánlatot!

Online marketing erősségeink

  • Sokan kérnek minket üzleti kommunikációs, bemutatkozó levél írására, egy olyan frappáns levélre, amit el lehet küldeni minél több potenciális partner számára, és működik is. A legjobb az, ha megbeszéljük, mi az a hatás, amit egy ilyen küldeménytől vár, és utána egyeztetjük, hogyan is lehetne ezt......

  • Olyan hírlevelet szeretnél küldeni, ami célba is talál? Fűzd szorosabbra kapcsolatod vevőiddel, érdeklődőiddel! Elérjük, hogy szinte várják a leveleidet. DM levél írását, listaépítést és teljes kampánytervezést vállalunk kiküldéssel is. Ha jól csináljuk,akkor aranybánya lehet! Több ügyfelünknek szinte a DM levél a kizárólagos vevőforrása! Heti rendszerességgel......

  • Egy speciális eset kapcsán szeretnék a hatékonyság mérésről beszélni egy kicsit. Sok DM levelet, hírlevelet írunk, és a munkánk hatékonyságát szeretnénk forintosítani. Pontosan hány forintot is hozott az adott hírlevél kampány? Az online marketinget azért szeretem, mert erre tudunk válaszolni, míg ha ugyanaz print hirdetésben......

Hírlevél készítés

Kiteszteljük mi az, amit a legmagasabb arányban nyitnak meg. Ez a jó hírlevél marketing egyik alapköve, hogy olvasásra csábítson, hogy esélyünk legyen a figyelmére.

Cégbemutató levél

Ha elsőre szeretne jó benyomást tenni, a hírlevél szerkesztés mindenképpen profi kell, hogy legyen. Marketing szövegíróink segítenek!

Mobilbarát hírlevél

A levelek nagy részét már mobilon olvassák. A hírlevél szövegírás és a reszponzív hírlevélsablon tervezés során az olvashatóságra és a jó élményre ügyelünk.

DM hírlevél marketing

Online marketing  levélkampányok, folyamatok tervezése KKV cégek számára. Márkaépítés, párbeszéd a vevőiddel, amihez a hírlevél írás is kell.